Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Πριν από το Τακτικό Συνέδριο, οι εκλογές των Νομαρχιακών του ΠΑΣΟΚ




Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τελείωσε, η εκλογή του Προέδρου έχει γίνει με την πιο δημοκρατική διαδικασία και πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται σε τοπικό επίπεδο και στις κατά τόπους Νομαρχιακές, για τι μέλει γενέσθαι και για το αν αυτές θα… ανανεωθούν, με την διαδικασία πάντα βέβαια των εκλογών.
Εκλογές οι οποίες αναμένονται να γίνουν γύρω στον ερχόμενο Φεβρουάριο και πριν από το τακτικό συνέδριο του κόμματος.
«Υπάρχει προγραμματισμός πριν από το τακτικό συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μάλλον τον ερχόμενο Φεβρουάριο, να γίνουν και οι εκλογές των τοπικών οργάνων» αναφέρει ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Χρήστος Αμανατίδης, επισημαίνοντας ότι «η Νομαρχιακή συνεχίζει κανονικά το έργο της μέχρι εκείνο το σημείο. Έργο το οποίο αφορά στα τοπικά προβλήματα τα οποία αφού τα εντοπίζει, τα μεταφέρει στην Χαριλάου Τρικούπη.»

Πέρα όμως από όλα τα παραπάνω, αυτή τη στιγμή η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, σύμφωνα με τον κ. Αμανατίδη, «ετοιμάζεται και για προτάσεις οι οποίες θα παρουσιαστούν στο επερχόμενο συνέδριο και οι οποίες αφορούν την παιδεία, την υγεία, τα εργασιακά αλλά και πολλούς άλλους τομείς.»