Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

1ο Καλοκαιρινό Camp Tai Chi & Qi Gong «NATURA» από την ΦΕΞ


Το Εργαστήρι Tai Chi Chuan’Αυθεντικό Yang Στυλ’ της ΦΕΞ διοργανώνει το πρώτο του καλοκαιρινό camp από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου 2015, πλάι στο κύμα της παραλίας της Μάνδρας.
Οι συμμετέχοντας θα κατασκηνώσουν στις εγκαταστάσεις του Camping NATURA και θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα στο Tai Chi και το Qi Gong αλλά και στιγμές ξεκούρασης παρέα με φίλους σε ένα καταπράσινο χώρο με θέα την θάλασσα.
Οι ανάσες τους θα ενωθούν με την θαλασσινή αύρα, το πνεύμα θα ξεκουραστεί και η ροή του Qi θα αναζωογονήσει όλο το σώμα.
Πρόκειται για μια ευκαιρία που δίνει η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης για καλοκαιρινή ανάπαυλα για τα μέλη του Εργαστηρίου αλλά και για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν το Tai Chi και το Qi Gong και δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους πακέτου διαμονής και άσκησης αλλά και μεμονωμένων ημερών άσκησης με και χωρίς διαμονή.
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις συνδρομές και τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του Εργαστηρίου, Έμη Χατζηπαναγιώτη στο τηλέφωνο  6977 560795, στον  κ. Καρακατσάνη και στο 6972 479472 και στην Γραμματεία της ΦΕΞ στο τηλέφωνο 25410 25421.