Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Σε δεινή θέση ο Πούλιος και η παράταξή του...

Στο στάδιο της προανάκρισης βρίσκεται η υπόθεση των μηνύσεων που υποβλήθηκαν ανήμερα της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής στην Ξάνθη, τον Μάιο του 2014, αφού ο Εισαγγελέας Ξάνθης, αποφάσισε να διερευνήσει σε βάθος τις μηνυτήριες αναφορές και ρίξει άπλετο φως στην προσπάθεια "καθοδήγησης" της κοινής γνώμης, απο την παράταξη Πούλιου.



Ο επικεφαλής της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ", και επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης, αντιμετωπίζει ανοιχτά τον κίνδυνο να του απαγγελθεί η κατηγορία της ηθικής αυτουργίας και συναυτουργίας, αφού με δικές του εντολές και οδηγίες λειτουργούσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, όπως και τα στελέχη που τον ακολούθησαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.


Βεβαίως, απο τότε που τελείωσαν οι εκλογές τόσο ο κ. Πούλιος όσο και οι στενοί του συνεργάτες αγνοούν αυτούς που έβαλαν "στήθη" μπροστά για να πετύχει εκλογή η παράταξη, δεν επικοινωνούν μαζί τους, σε σημείο που έχουν φτάσει να δικαιώσουν όλους εκείνους που μιλούν για τις πολιτικές "λυκοφιλίες" και τα "αδειάσματα" του άλλοτε ισχυρού ανδρός της ΣΕΚΑΠ με την αμύθητη περιουσία!
Το μόνο βέβαιο είναι, ότι ο κ. Πούλιος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για τα προσταυρωμένα ψηφοδέλτια έξω απο τα εκλογικά κέντρα, τα φορτηγάκια που μετέφεραν ψηφοφόρους καθώς και τα χρήματα που διακινήθηκαν για το σκοπό αυτό!
Η συνέχεια επι του δικαστηρίου πια...