Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ωμή παρέμβαση του Τουρκικού Προξενείου στο Δημοψήφισμα

Με εξουσιοδοτημένο πρωτεργάτη τον Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Ζεϊμπεκ, το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, επιχειρεί ωμή παρέμβαση στη διενέργεια του Δημοψηφίσματος, με στόχο τη στήριξη του "ΟΧΙ" που προωθεί το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και η σημερινή κυβέρνηση.
Η καθοδηγηση της μουσουλμανικής μειονότητας, που δεν έχει καμία ενεργή εμπλοκή σε όλο το ζήτημα της ευρωπαϊκής σχέσης της Ελλάδας με του Εταίρους, ήταν αναμενόμενη ως μια άλλη εκλογική διαδικασία, έτσι ακριβώς όπως επιχειρήθηκε στις τελευταίες βουλευτές εκλογές του Ιανουαρίου.



Σήμερα Παρασκευή, αμέσως μετά την καθιερωμένη Προσευχή στα Τεμένη της Ξάνθης και της Κομοτηνής, οι Ιμάμηδες, παρουσία και διαφόρων στελεχών οργανώσεων και σωματείων που χρηματοδοτούνται ανοιχτά απο το Τουρκικό Προξενείο, ανέλαβαν την "ενημέρωση" των μουσουλμάνων πιστών για το εθνικό ζήτημα της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, προωθώντας εμμέσως πλήν σαφώς την υπερψήφιση του "ΟΧΙ" στο Κυριακάτικο Δημοψήφισμα, γεγονός που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και απο τα αποτελέσματα της κάλπης που θα στηθεί σε κάθε ένα εκλογικό τμήμα όπου ψηφίζουν οι μουσουλμάνοι έλληνες πολίτες.



Πάντως, ο κ. Ζεϊμπέκ, λειτουργώντας σε διατεταγμένη κομματική υπηρεσία απο το ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, μέσα απο αυτή τη δράση, προσπαθεί να στείλει και ένα μήνυμα στο εσωτερικό της μειονότητας για την δυναμική που ο ίδιος διαθέτει με επιρροές τόσο προς την Τουρκία όσο και μέσα στην Ελλάδα στους ομοθρήσκους του.
Το χειρότερο πάντως όλων είναι, ότι η κίνηση αυτή, γίνεται σε μία περίοδο που οι συντοπίτες μας μουσουλμάνοι, διάγουν περίοδο περίσκεψης και θρησκευτικής κατάνυξης και νηστείας  δεδομένου ότι σε δύο εβδομάδες περίπου οδηγούνται στην εορτή του Μπαϊραμιού.