Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Θετικά τα πρώτα στοιχεία για την Skoda Ξάνθη

Χτες το απόγευμα η Skoda Ξάνθη έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι απέναντι στην αλβανική KF Teuta, νικώντας την με 2-1, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταγράφει τα πρώτα συμπεράσματά του για την λειτουργία της ομάδας.
Η Teuta ευτύχησε να σκοράρει πρώτη, ακριβώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ενώ η ισοφάριση από πλευράς Ξάνθης ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα με τον Παντελή Καπετάνο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. 
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο ’86 όταν και πάλι ο Καπετάνος «έστρωσε» από τα δεξιά για τον Λουσέρο, ο οποίος με σουτ «έγραψε» το τελικό 2-1.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
Όπως σε κάθε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, το τεχνικό επιτελείο χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες προκειμένου να εξαχθούν τα πληρέστερα συμπεράσματα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο τους Γκαραβέλη, Μπαξεβανίδη, Χατζητερζόγλου, Κολλαρά, Παπαστεριανό, Έλτον, Γουάλας, Φασίδη, Ράνο, Σολτάνι και στην επανάληψη τους Δεμένικο, Μπέρτο, Φλίσκα, Καρυπίδη, Ζαραδούκα, Βασιλακάκη, Τόμιτς, Λ. Ορφανίδη, Καπετάνο, Νάκα και Λουσέρο.
Δυο απουσίες καταγράφηκαν χτες. 
Αρχικά ο Μιχάλης Ζαρόπουλος ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, και ο Πέτρος Ορφανίδης, ο οποίος θα πλαισιώσει την Εθνική μας ομάδα U19 στον σημερινό ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Λάρισας απέναντι στην Ρωσία.