Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ασκήσεων συνέχεια για τη Skoda Ξάνθη

Η προετοιμασία της Ξάνθης για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα στο Πράβετς της Βουλγαρίας. 
Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την προχτεσινή αναμέτρηση με την αλβανική KF Teuta, είχαν την ευκαιρία να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους το πρωί της Πέμπτης, καθώς πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις αποκατάστασης στην πισίνα του ξενοδοχείου των εγκαταστάσεων στην οποία έχει καταλύσει η ομάδα. 
Όμως από το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανέβηκε και πάλι ο ρυθμός, καθώς το τεχνικό επιτελείο χώρισε την ομάδα σε διάφορα γκρουπ και τους τοποθέτησε σε μικρά γήπεδα, προκειμένου να βελτιωθεί η κατοχή της μπάλας. Τέλος, ο Ρουμάνος προπονητής έδωσε τις οδηγίες του και σε θέματα τακτικής.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Το επόμενο φιλικό που ήταν προγραμματισμένο να δώσει η Ξάνθη, ήταν τη Δευτέρα απέναντι στην αρμένικη FC Grandzasar. 
Όμως το συγκεκριμένο φιλικό ακυρώθηκε για αδιευκρίνιστους λόγους, συνεπώς μετά από άμεσες διαβουλεύσεις η επόμενη φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για την Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα, απέναντι στην τοπική Σλάβια Σόφιας. Γι’ αυτόν τον λόγο το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης αναμένεται να είναι πιο ελαφρύ.
Τέλος, όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, να σημειωθεί ότι η προθεσμία για την ανανέωση των καρτών διαρκείας από τους περσινούς κατόχους πήρε παράταση έως και το Σάββατο 25 Ιουλίου.