Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Συνεχίζει ακάθεκτη την προετοιμασία της, η Skoda Ξάνθη

Στην 9η ημέρα προετοιμασίας έχει φτάσει αισίως η Skoda Ξάνθη στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονούνται καθημερινά εντατικώς και σε διπλές προπονήσεις, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η χτεσινή ημέρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς πραγματοποιήθηκε άλλη μια διπλή προπόνηση. Στην πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα η ομάδα χωρίστηκε σε μικρά γκρουπ, τα οποία δούλεψαν πάνω στην κατοχή της μπάλας, όπως επίσης και σε θέματα τακτικής υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου.
Μοναδική απώλεια από τη χτεσινή προπόνηση ήταν το νεότερο απόκτημα της Ξάνθης, ο Γιάννης Ζαραδούκας, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΤΙΝΑ
Αν και είχε διαψευστεί στο παρελθόν, το τελευταίο διάστημα ανήλθαν πάλι στην επιφάνεια φήμες για την παραχώρηση του Μανώλη Μπέρτου στον Παναθηναϊκό. Η διαφορά που υπάρχει στις νέες αυτές φήμες, προκειμένου να καλυφθεί το χρηματικό χάσμα των δυο πλευρών, είναι να παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου. Αν πραγματοποιηθεί αυτή η ανταλλαγή, σίγουρα θα αποτελέσει ένα κίνητρο για την παραχώρηση του ταλαντούχου μπακ στους Πράσινους.