Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

«Αυλαία» με ισοπαλία για την Skoda Ξάνθη

Χωρίς τέρματα έληξε η χτεσινή φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πλατανιά στο Πράβετς της Βουλγαρίας, στο τελευταίο φιλικό επί βουλγάρικου εδάφους.
Το παιχνίδι, όπως φαίνεται και από τελικό σκορ, δεν ήταν ιδιαίτερα θεαματικό, με λίγες φάσεις προς τις δυο εστίες, και περιορίστηκε στον χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά οι προπονητές των δυο ομάδων έβγαλαν τα συμπεράσματά τους, καθώς και οι δυο παρέταξαν διαφορετικές ενδεκάδες στα δυο ημίχρονα.Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε με τους: Γκαραβέλη, Μπέρτο, Φλίσκα, Λισγάρα, Ζαραδούκα, Παπαστεριανό, Βασιλακάκη, Λουσέρο, Σολτάνι, Φασίδη και Ράνο, ενώ στην επανάληψη τους: Τσενάμο, Μπαξεβανίδη, Φλίσκα (60’ Χατζητερζόγλου), Καρυπίδη, Γουάλας, Τόμιτς, Έλτον, Νάκα, Λουσέρο (70’ Ορφανίδη), Σολτάνι (70’ Κολλαρά) και Καπετάνο.
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο τους: Κοκκάλα, Αποστολόπουλο, Βάντερσον, Κουλιμπάλι, Μπανανά, Γκίνιατιτς, Στανιεσάβιεβιτς, Τζιλβάν, Μιλούνοβιτς, Μενδρινό και Γιακουμάκη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τους: Σωτηρίου, Ιτούα, Δημήτρη, Μαχαμάτ, Τσιμόντζι, Τσουράκη, Πάγκαλο, ενώ από το 65′ αγωνίστηκαν και οι Ζίκο Ρενάτο, Ντεντάκης, Φιγκέιρα. Σε όλο το ενενηντάλεπτο αγωνίστηκε ο Μπανανά.
Η ομάδα της Ξάνθης αναμένεται να αναχωρήσει από τη Βουλγαρία σήμερα ή αύριο, προκειμένου να εγκατασταθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια, όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας το πρώτο μισό του Αυγούστου.