Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ανεβάζει ρυθμούς από νωρίς η Skoda Ξάνθη


Εδώ και δυο ημέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη εν όψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια από τις 7 ως τις 13 Ιουλίου, όταν και θα αναχωρήσουν για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στην χτεσινή διπλή προπόνηση δόθηκε έμφαση τόσο στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, αλλά και στην ενδυνάμωση της τεχνικής.
Πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις γυμναστηρίου μαζί με αερόβιο τρέξιμο, ενώ στην απογευματινή προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου μαζί με το επιτελείο του επιτήρησε ασκήσεις με μπάλα όπως επίσης και με το καθιερωμένο διπλό σε γήπεδο μικρών διαστάσεων.

ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟ «ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ»
Εξαιρουμένου του Πέτρου Ορφανίδη, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική U20 ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Λάρισα, δεν υπήρχαν άλλες απουσίες για την Ξάνθη.
Ο Μιχάλης Ζαρόπουλος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την εγχείρηση που έκανε πέρσι, ενώ ο Χρήστος Καρυπίδης ακουλούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, καθ’ ότι ταλαιπωρείται από πυρετό.