Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

«Καπακομανία» στην Ξάνθη, για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου

Όταν οι ευαισθητοποιημένοι Ξανθιώτες, θέλουν να βοηθήσουν τα άτομα που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη, τότε το μόνο σίγουρο είναι οτι μπορούν να βρουν και τον τρόπο να το κάνουν.Έτσι στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης, θα ξεκινήσει και η «καπακομανία» στην Ξάνθη, με τη βοήθεια τοπικών συλλόγων.
Πιο συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν στην πόλη της Ξάνθης δέκα φιάλες, σε διάφορα σημεία τα οποία θα ανακοινωθούν εντός των ημερών, στις οποίες θα γίνεται η συλλογή των πλαστικών καπακιών ενώ σε πρώτη φάση θα συλλεχθούν στα επιλεγμένα σημεία καπάκια που θα χωράνε μέσα στις φιάλες.
Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η αγορά αναπηρικού αμαξιδίου και η δωρεά του σε παιδιά που η ζωή τους βρίσκεται επάνω στις 4 ρόδες του.
Βασικός συντελεστής είναι ο Σύλλογος «Στηρίζω» ο οποίος με αγάπη και ζέση βοήθησε τους εθελοντές να αντιληφθούν το σπουδαίο αυτό έργο που θα χαρίσει χαρά σε παιδιά.
Έτσι όσοι το επιθυμούν μπορούν αν έχουν ήδη καπάκια να τα προσφέρουν και αν δεν έχουν να φροντίσουν κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης, να ρίξουν όσα μπορούν μέσα σε αυτές τις φιάλες.