Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία. Μικρή αλλά σταθερή η προσέλευση των εκλογέων.

Ηρεμία επικρατεί σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Ξάνθης, με την κίνηση να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά η ροή της να είναι σταθερή.
Ωστόσο από την πλευρά τους τα κόμματα και οι εκλογικοί αντιπρόσωποι αυτών, βρίσκονται σε εγρήγορση, με δεδομένο ότι απομένουν μόλις 4,5 ώρες, πριν κλείσει η κάλπη και ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων.




ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ηρεμία όμως επικρατεί και στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες που παραμένουν ανοιχτές σήμερα, μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.
«Όλα πάνε πολύ καλά. Υπάρχει ηρεμία στην υπηρεσία αλλά και γενικά ηρεμία επικρατεί και στα εκλογικά κέντρα» αναφέρουν οι υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης, επισημαίνοντας ότι «θα βρίσκονται μέχρι και την τελευταία στιγμή εκεί, για να δώσουν την οποιαδήποτε πληροφορία στον οποιοδήποτε εκλογέα που θα τη χρειαστεί.»
Ησυχία, τάξη και…ασφάλεια, επικρατεί και στο γραφείο ταυτοτήτων της Ξάνθης και γενικά στη Διεύθυνση Αστυνομίας.
«Δεν έχουμε κόσμο, γιατί οι περισσότεροι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ταυτότητα, αλλά ακόμη και αυτοί οι ελάχιστοι που έρχονται λόγω απώλειας της αστυνομικής τους ταυτότητας, δεν έχουν φωτογραφίες μαζί τους, συνεπώς και δεν μπορούμε να τους εκδώσουμε νέα» εξηγούν οι υπάλληλοι του γραφείο ταυτοτήτων.
Απο πλευράς Πρωτοδικείου Ξάνθης τώρα, επισημαίνεται οτι «δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα πρόβλημα, όλα βαίνουν καλώς και γενικά δεν υπήρξαν οχλήσεις για έλλειψη ατόμων σε εφορευτικές επιτροπές, παρά μόνο ελάχιστες και...συνηθισμένες αλλά τα όποια μικροπροβλήματα έχουν επιλυθεί και συνεχίζεται απρόσκοπτα η διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2015.»