Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλεισαν οι κάλπες - Σε αναμονή τα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων

Σε αναμονή πλέον των πραγματικών αποτελεσμάτων και όχι των exit poll βρίσκονται τα επιτελεία των κομμάτων που συμμετείχαν στη σημερινή εκλογή αναμέτρηση για την ανάδειξη κυβέρνησης στη χώρα.
Αν και οι δημοσκοπήσεις έξω απο τα εκλογικά τμήματα δίνουν οριακή πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ, εντούτοις όλα είναι στην περίπτωση του στατιστικού λάθους, αφού η διαφορά του 1,5% μπορεί να σημάνει και μεγαλύτερη διαφορά προς τα πάνω ή και αλλαγή του τοπίου και πρωτιά στο διαφαινόμενο δεύτερο κόμμα της Ν.Δ.



Πάντως το θρίλερ είναι για το ποιο κόμμα θα καταλάβει την τρίτη θέση, ενώ με το άγχος μέχρι το πρωϊ θα είναι οι ΑΝ.ΕΛ., η ΛΑ.ΕΝ. και το κόμμα του Λεβέντη, για το αν μπαίνουν στη Βουλή ή όχι.
Τοπικά τέλος, το άγχος δημιουργείται στο ποιο κόμμα θα πάρει την τρίτη βουλευτική έδρα, δεδομένου ότι ο εκλογικός νόμος δημιουργεί πολλές "καραμπόλες" και η έδρα να παιχτεί μέχρι αργά το βράδυ... εκτός μεγάλων εκπλήξεων!
Σε λίγο η ηλεκτρονική έκδοση της "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ" θα αρχίσει την μετάδοση των αποτελεσμάτων και κυρίως τις εκτιμήσεις των κομματικών επιτελείων τοπικά.