Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

"Γρίφος" (;) η τρίτη έδρα στο Νομό Ξάνθης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ποια θέση θα πάρει το Τουρκικό Προξενείο Θράκης, ενόψει των Εθνικών Εκλογών της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, αφού οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στα Τεμένη και θα διαβαστούν απο τους εκάστοτε Ιμάμηδες.
Ακόμη και χθες, αυτοκίνητα ειδικών αποστολών απο την Τουρκία έφθαναν στην Ξάνθη και είχαν ως αφετηρία τα γραφεία του αυτοαποκαλούμενου "ΜΟΥΦΤΗ", κου Μετέ, παρουσία του υποψηφίου Βουλευτή κου Ζεϊμπεκ.




Παράλληλα έντονη είναι και η δραστηριότητα του υποψηφίου της Ν.Δ. κ. Μπιρόλ που ευελπιστεί στο να πάρει αυτός την τρίτη έδρα, εάν το "παιχνίδι ανοίξει" και προς το κόμμα του εκτός του ΣΥΡΙΖΑ!
Πάντως με την τρίτη έδρα "φλερτάρουν" με πολλές πιθανότητες το ΠΟΤΑΜΙ με υποψήφιο τον κο Χατζηθεοφάνους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με υποψήφιο τον κο Καπαγερίδη, ενώ το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να χάνει τις πιθανότητες που είχε αφού το εκλογικό σώμα δεν δείχνει την ευαρέσκειά του στο πρόσωπο του υποψηφίου απο τη ΔΗΜ. ΑΡ. για καθαρά πολιτικούς λόγους.
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν στους κόλπους της μειονότητας, που θα είναι και ο καθοριστικός παράγοντας και αυτών των εκλογών στο Νομό Ξάνθης όπως και στο νομό Ροδόπης.