Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Όλα έτοιμα για την Κυριακή. Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία στην Ξάνθη


Όλα έτοιμα, φαίνεται να είναι στο νομό Ξάνθης, αναφορικά με την εκλογική διαδικασία, όπως μας πληροφορούν Πρωτοδικείο, Περιφερειακή Ενότητα και Δήμος Ξάνθης.

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ
Πιο συγκεκριμένα από πλευράς Πρωτοδικείου Ξάνθης, επισημαίνεται ότι «όλα βαίνουν καλώς. Υπάρχει πλήρης ετοιμότητα και όλοι οι υπάλληλοι περιμένουμε απλά να έρθει η…Κυριακή.»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ
Όλα εντάξει όμως και….οι σάκοι γεμάτοι είναι και στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, η οποία αν και με μειωμένο προσωπικό, το εκλογικό συνεργείο «έχει ετοιμαστεί, παρά το γεγονός ότι η διαδικασία είναι μεγάλη, αφού τα κόμματα είναι πολλά και τα ψηφοδέλτια ακόμη περισσότερα, ενώ πρόκειται για μια διαδικασία, η οποία πρέπει να γίνει από…λίγους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας, λόγω έλλειψης προσωπικού.»

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Και από πλευράς Δήμου Ξάνθης όλα είναι έτοιμα και όπως επισημαίνουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι «οι σάκοι παραδίνονται στους δικαστικούς αντιπροσώπους, το συνεργείο έχει στήσει τις κάλπες στα σχολεία και είναι έτοιμο, ενώ έτοιμο είναι και το άτομο που θα συντονίσει την διαδικασία. Μάλιστα το δημοτικό κατάστημα θα είναι ανοιχτό καθόλη την διάρκεια της ημέρας την Κυριακή, ενώ θα βρίσκονται σε εγρήγορση τόσο οι τεχνικοί όσο και οι υπάλληλοι που θα δίνουν στους πολίτες, οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστούν αναφορικά με την εκλογική διαδικασία. Επίσης ανοικτά για πληροφορίες κατά την Κυριακή θα είναι και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. Όλα είναι έτοιμα και το μόνο που περιμένουμε είναι η…εκκίνηση.»