Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Skoda Ξάνθη


Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague απέναντι στον Ατρόμητο.Ο Ρουμάνος τεχνικός εξακολουθεί να μην έχει κάποια απουσία παίκτη και υπολογίζει σε όλους για τον αγώνα του Περιστερίου. Οι παίκτες αρχικά παρακολούθησαν σε DVD παλαιούς αγώνες τους προκειμένου να βρεθούν και να διορθωθούν τα όποια λάθη, αλλά και για να επικροτηθούν οι σωστές ενέργειες. Έπειτα, μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, αντοχής και προθέρμανσης, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έριξε το βάρος του σε τομείς τακτικής, κυρίως στο επιθετικό αλλά και στο αμυντικό σκέλος.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ
Η υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση της κάρτας μέλους της Skoda Ξάνθης θα μπορεί να γίνεται μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, από τα κάτωθι σημεία:
1) Περίπτερο Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης: 10:00-14:30, 18:00-21:00
2) Le Chalet: 10:00-19:00
3) Xanthifans, Χατζησταύρου 14
Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και με πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις, καθώς και μέσω internet από το www.viva.gr.