Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Στις 13 Δεκεμβρίου οι εκλογές της ΝΔ. Απέδωσε «καρπούς» η επιστολή των…εκατό


Καρπούς φαίνεται να απέδωσε η επιστολή που απέστειλαν στους τέσσερις υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας, εκατό στελέχη του κόμματος, μέσα από την οποία εξέφρασαν την αγωνία τους για τις εσωκομματικές διαδικασίες και ζήτησαν από τους υποψήφιους για την προεδρία να προχωρήσουν «στην εκ βάθρων ανανέωση του κόμματος με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και νέα οργανωτική δομή, ενώ παράλληλα τους κάλεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προχωρήσουν στην κάθαρση και την εξυγίανση όχι μόνο της παράταξης αλλά ευρύτερα της πολιτικής ζωής της χώρας, χωρίς συμβιβασμούς, συγκαλύψεις και άλλες σκοπιμότητες» προσκαλώντας τους παράλληλα να γίνουν άμεσα οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους…εκατό της ΝΔ, συμπεριλαμβάνεται και συνυπέγραψε την επιστολή αυτή, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο οποίος μάλιστα μιλώντας στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ανέφερε ότι «στην επιστολή που αποστείλαμε απάντησαν και οι τέσσερις υποψήφιοι. Το αίτημά μας υλοποιήθηκε και έτσι οι εκλογές θα γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου, γιατί στις 6 του ίδιου μήνα, μην ξεχνάμε πως θα γίνουν πορείες που ίδως εμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή των διαδικασίας λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.»
«Μέχρι στιγμής η ημερομηνία που ισχύει για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας είναι η 13η Δεκεμβρίου» συνεχίζει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι «κατ΄εμε το γεγονός της αναβολής είναι ατυχές. Σίγουρα κόστισε στους ψηφοφόρους και στα μέλη της παράταξης. Δεν θέλω να το πολιτικοποιήσω. Ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα. Όποιοι επενδύουν σε αυτό, είναι λάθος. Ο κόσμος ξέρει τι γίνεται.»
«Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα η συμμετοχή θα είναι μεγαλύτερη γιατί θα λειτουργήσει το αίσθημα αυτοσυντήρησης της παράταξης» τόνισε επίσης ο κ. Ζαγναφέρης, σημειώνοντας με έμφαση ότι «πρόκειται για ένα «οικογενειακό» θέμα της παράταξης και δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα.»