Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Βιωματικό σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης στη ΦΕΞ

«Σε Αποχωρίζομαι αλλά παραμένω κοντά σου….»

Ο αποχωρισμός είναι μια διαδικασία επώδυνη αλλά και απελευθερωτική. Βρίσκεται στη ζωή μας με διάφορες μορφές όπως απώλεια αγαπημένων προσώπων, χωρισμός ενός ζευγαριού ή φιλίας, αποχωρισμός από τη γονεϊκη στέγη ή αποχωρισμός από το σχολείο, την εργασία, απο μία χώρα ή παλιό τρόπο ζωής … Κάθε αποχωρισμός εμπεριέχει απώλεια και μπορεί να ξυπνήσει δύσκολα συναισθήματα (θυμό, θλίψη, απογοήτευση, άγχος, φόβο). 
Επιπλέον μπορεί να ανακινήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από παρελθόν, πεποιθήσεις και μοτίβα που έχουμε διαμορφώσει από τα παλιά (τραύματα, υπαρξιακά θέματα κτλ). Ο τρόπος που αποχωριζόμαστε έχει να κάνει τόσο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός μας και τον τρόπο που μάθαμε να σχετιζόμαστε όσο και με την ποιότητα της σχέσης που συνδημιουργήσαμε..
Σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική καμπή της ζωής όπου χρειάζεται μια σοφή επεξεργασία και στάση… Και το σημαντικότερο είναι πως μπορεί να αποχωριζόμαστε αλλά κάποια «κομμάτια» μας παραμένουν ακόμα εκεί ή παραμένουν κάποια άλλα «κομμάτια ή καταστάσεις» από άλλους μέσα μας!
Στο βιωματικό αυτό σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών θα διερευνηθούν όλες τις πτυχές του ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ, θα εξεταστούν και θα αναθεωρηθούν οι τυχόν διαστρεβλωτικές αντιλήψεις, ανοικτές μισοτελειωμένες υποθέσεις ή δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος όταν βιώνει απώλεια ή αποφασίζει να κάνει ανατροπή και να αποχαιρετήσει καταστάσεις και πρόσωπα!
Το σεμινάριο αφορά τα προχωρημένα και αρχάρια μέλη ομάδων αυτογνωσίας όπως και όλους όσους ενδιαφέρονται να διαφωτιστούν στο παραπάνω θέμα.
Σάββατο 28/11 (4μμ-8μμ) & Κυριακή 29/11 (11πμ-5μμ). (με πιθ. παράταση ημερομηνίας 5&6/12).
Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της ΦΕΞ 2541025421 και στη συντονίστρια της ομάδας Μαρίνα Κατσικίδου 6955495569. Ημερήσιο κόστος συμμετοχής 35 ευρώ.