Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Όλα έτοιμα για τις εκλογές της ΝΔ στο Νομό Ξάνθης. Τα εκλογικά κέντρα ανά Δήμο


Όλα έτοιμα και τακτοποιημένα φαίνεται να είναι στο Νομό Ξάνθης, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα και ελλείψεις η εκλογική διαδικασία της 22ας Νοεμβρίου για την ανάδειξη του Προέδρου το κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Κάτι που επιβεβαιώνει και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Γιώργος Ιγνατιάδης, ο οποίος επισημαίνει ότι «είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχουν ελλείψεις. Τα εκλογικά κέντρα στο νομό είναι δώδεκα, ώστε να έχει εύκολη πρόσβαση ο καθένας από τους ψηφοφόρους.»
Μάλιστα όπως σημειώνει ο ίδιος, «είναι σημαντικό όλοι οι ψηφοφόροι να γνωρίζουν ότι σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών την δεύτερη δηλαδή Κυριακή, είναι απαραίτητο οι ψηφοφόροι να προσέλθουν στο εκλογικό τμήμα που ψήφισαν την πρώτη φορά. Όσοι επίσης δεν ψηφίσουν στις 22 Νοεμβρίου, δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν την δεύτερη Κυριακή.»

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
-Ψηφίζουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.
-Μπορούν να δουν όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr  η να ενημερωθούν από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις.
- Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών.
-Απαραίτητη προυπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο, Δίπλωμα Οδήγησης κλπ)
-Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 €
-Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισαν την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.
-Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΞΑΝΘΗΣ