Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά...νέα του Σαββατοκύριακου


Συλλήψεων…συνέχεια είχαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σε Ξάνθη αλλά και Αλεξανδρούπολη, με την Αστυνομία να μην σταματά δευτερόλεπτο την δουλειά της, η οποία δεν είναι άλλη από την πάταξη κάθε είδους αδικήματος και εγκλήματος.
Αναλυτικότερα τα αστυνομικά…νέα του Σαββατοκύριακου έχουν ως εξής:


ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω την 29-11-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 35χρονος ημεδαπός, να έχει διαρρήξει Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να προσπαθεί να αφαιρέσει από το εσωτερικό του ένα ράδιο cd. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο.    


ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη  στις 28-11-2015 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, καθώς και την κατοχή του, εντόπισαν και κατέσχεσαν:
ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), βάρους 51,7 γραμμαρίων
1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 18,5 γραμμαρίων
23 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX
1 κυνηγετικό όπλο
το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ
1 κινητό τηλέφωνο
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.