Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Πρωινή προπόνηση για την Skoda Ξάνθη


Την Τρίτη το πρωί τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ συνέχισαν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι, αυτό της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας. 
Η ξανθιώτικη ομάδα συνέχισε να δουλεύει με στόχο την βελτίωση πριν το φινάλε του 2015 και των δύο εκτός έδρας υποχρεώσεων καθώς εκτός από το κύπελλο, υπάρχει και η 15η αγωνιστική με την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (17:15) στα Γιάννινα με την τοπική ομάδα.Στις σημερινές ασκήσεις το βάρος έπεσε στην κατοχή μπάλας με αρκετές διαφορετικές ασκήσεις ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης υπήρξαν τελειώματα φάσεων. Τα ατομικά τους προγράμματα ακολούθησαν οι Ζαρόπουλος, Δεμένικος και Παπαστεριανός.
Διαιτητής του αγώνα της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου μεταξύ του Πανελευσινιακού και της SKODA ΞΑΝΘΗ στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας, ορίστηκε να είναι ο Ιωάννης Μουρτζάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου) με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Τζαφόλια - Παντελή Σπυρόπουλο (ΕΠΣ Αν. Αττικής) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Ανδρονικίδης της ΕΠΣ Πειραιά.