Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Οι Underhill West στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε για άλλη μια μέρα στην πόλη της Ξάνθης, απτόητοι εμφανίστηκαν στη σκηνή της Πλατεάις Διοικητηρίου εχθές το απόγευμα οι Underhill West, ένα τοπικό συγκρότημα, αλλιώτικο από τα άλλα οι οποίοι ταξίδεψαν όσους παραβρέθηκαν εκεί, σε ρυθμούς rock and roll, από τους οποίους δεν έλειπαν και τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, είχε την ευκαιρία να τους συναντήσει και να συνομιλήσει μαζί τους λίγο πριν βγουν στη σκηνή.


ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

Οι Underhill West, τους οποίους εκπροσώπησε ο Μιχάλης Χατζόπουλος στη συνέντευξη, μίλησαν τόσο για την παρουσία τους στη Γειτονιά του Αη Βασίλη, όσο και για τα μελλοντικά τους σχέδια και τις εμφανίσεις τους.
«Νιώθουμε τεράστια τιμή που το Κέντρο Πολιτισμού επέλεξε εμάς για να βάλουμε τον επίλογο για σήμερα σε αυτές τις γιορτές. Έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, έχουμε κάνει πολλές πρόβες και είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα» αναφέρει ο ίδιος επισημαίνοντας «μέχρι στιγμής κάνουμε διάφορες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή και από τη νέα χρονιά θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε ένα νέο δικό μας project για να κυκλοφορήσει.»

«Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ…»

Ο νεαρός καλλιτέχνης αναφέρθηκε επίσης και στο κατά πόσο σημαντικό είναι οι νέοι άνθρωποι να βάζουν το δικό τους λιθαράκι στον πολιτισμό, υπογραμμίζοντας ότι «οι νέοι πρέπει με κάθε τέχνη, να βάζουν ένα μικρό λιθαράκι στον πολιτισμό. Η τέχνη είναι αποσυμπίεση συναισθημάτων, είναι δημιουργία, κάνει καλό σε όλους τους τομείς της ζωής ενός ανθρώπου και Δόξα τον Θεό είμαστε σε μια πόλη όπως η Ξάνθη που δίνει βήμα, που δίνει τον παλμό σε νέους καλλιτέχνες και τοπικούς καλλιτέχνες και τους στηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»