Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

"Οργανα" της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ οι τρείς Βουλευτές του Νομού!

Μέγιστο πολιτικό θέμα έχει δημιουργηθεί με τη μονομερή πολιτική εκπροσώπηση στην Ξάνθη, μετά την εκλογή τριών Βουλευτών απο το ΣΥΡΙΖΑ, που όχι μόνο στερεί απο το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών την αντικειμενική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, αλλά δημιουργεί παράλληλα και "φράξια", με τους τρείς να λειτουργούν ως "όργανα" ενός κομματικού "σωλήνα"!
Το αυτό, ομολογεί και η κομματική σελίδα "XanthiPress", σε σημερινό της σχόλιο:

"Συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Γιαννακίδη και Γρηγόρη Στογιαννίδη, είχε ο Γενικός Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτριος Αναγνωστάκης, πραγματοποιήθηκε στο Υπ. Δημόσιας Τάξης, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την Ελληνική Αστυνομία του Νομού Ξάνθης, με βάση της σχετική ενημέρωση των επιτελών της Νομαρχιακής"


Τα ερωτήματα λοιπόν είναι προς τους τρείς Βουλευτές που απουσιάζουν επιδεικτικά απο το σύνολο των εκδηλώσεων του νομού, απο το σύνολο των προβλημάτων του νομού και κινούνται με πρόγραμμα που εκδίδει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ:
-Ποιος ο όρκος που δώσατε ως Ελληνες Βουλευτές; Να τηρείται τους νόμους και τις διατάξεις του κράτους ή τις οδηγίες και τα "θέλω" της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ;
-Με ποιούς, συγκεκριμένα έχετε έρθει σε επαφή έξω απο το κομματικά όρια και ποια αιτήματα έχετε προωθήσει στη Βουλή και στους αρμόδιους Υπουργούς;
-Ποιος καθορίζει την ανεξάρτητη και εθνική σας λειτουργία που προβλέπεται απο το Σύνταγμα; Το Σύνταγμα και η συνείδησή σας ή η Ν.Ε. Ξάνθης;
Οι τρείς Βουλευτές - που είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν την πολιτική παρένθεση του νομού στην πιο θλιβερή ιστορία του - οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.
Αν είναι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που εκπροσωπούν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ της ΞΑΝΘΗΣ ή είναι "όργανα" του κομματικού "σωλήνα" και των επιθυμιών του ΣΥΡΙΖΑ!