Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Κυπελλούχος του 38ου τελικού της ΕΠΣ Ξάνθης, η Αναγέννηση Θαλασσιάς


Με Περπερή, Κελλίδη, Μαντζαρίδη (55′ Κοτζάκελη), Σαρηγιαννίδη Αλ., Μπαϊρακταρίδη, Τουργαίδη Κ., Τουργαίδη Στ., Σαρηγιαννίδης Π., Χριστοφορίδη, Καζάκης (79′ Κοτζακελίνη), Πεντεζίδη Πετρ.και (70′ Χατζηπαρασκευά), η Αναγέννηση Θαλασσιάς, έγραψε εχθές τη δική της ιστορία στο 38ο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης, με δύο τέρματα έναντι του Παύλου Μελά Κουτσού.
Μεγάλος σκόρερ της ομάδας ο Γιάννης Καζάκης που «άνοιξε» στο 6ο  λεπτό και…«έκλεισε» στο 38ο λεπτό, την αυλαία των γκόλ.Στο μεταξύ η ομάδα του Κουτσού, με Βιττή, Σίμο, Κουμψάκη, Παράσχου, Μπάτζιο (54′ Μιχαηλίδη), Αρκούδα, Μπίρτση, Καλτσίδη (76 Γκίννη), Χατζηνίκο(82′ Πορφυράκη), Λαζαρίδη και Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού, προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κουτσού είχε την κατοχή με την ομάδα της Θαλασσιάς να κλείνει τους χώρους και να μην επιτρέπει στην αντίπαλο της να κάνει…πολλά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πλήθος κόσμους εμψύχωσε και τις δυο ομάδες, ενώ η χθεσινή ημέρα στο Skoda Xanthi Arena, όπου και διεξήχθη ο αγώνας, έμοιαζε με…γιορτή, αφού την εμφάνισή τους έκαναν ακόμη και πολιτιστικοί σύλλογοι, οι οποίοι παρουσίασαν Θρακιώτικους και Ποντιακούς χορούς.
Κορυφαία φυσικά στιγμή, ήταν εκείνη της Αναγέννησης, όταν σύσσωμοι παράγοντες και ποδοσφαιριστές, σήκωσαν το Κύπελλο, ρίχνοντας έτσι την αυλαία στο 38ο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης.