Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ιπποκράτης Καμαρίδης: «Ο Πρόεδρος του Δ.Σ απαγορεύει(!) Απαντήσεις δεν παίρνουμε. Κατάντια η απαξίωση του Σώματος από τη Δημοτική Αρχή»

Την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τις διαδικασίες που ακολουθούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, δεν έκρυψε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ξάνθη- Σταυρούπολη, Νέα Εποχή» Ιπποκράτης Καμαρίδης και μάλιστα πριν καν συμβούν όλα όσα αναφέραμε.
Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος «κατήγγειλε» τόσο την συμπεριφορά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Δρεμσίζη, όσο και την απαξίωση της Δημοτικής Αρχής για το υπόλοιπο Σώμα, αναφερόμενος στο ότι κανένας δεν «γνώρισε» επίσημα τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Γεώργιο Γκοδοσίδη, στις προχθεσινές ακόμη καταγγελίες των πολιτών για το Κολυμβητήριο της Ξάνθης αλλά και στο ότι υπάρχουν ερωτήσεις της παράταξης που κατατέθηκαν γραπτώς πριν από τρεις μήνες και ακόμη δεν έχουν…απαντηθεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ (!)

«Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απαγορεύει να δοθεί απάντηση και απαγορεύει να γίνουν ερωτήσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους προς τη Δημοτική Αρχή» αναφέρει ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι «πρώτον εμείς αυτό που είπαμε για το Κολυμβητήριο είναι πολύ απλό. Προχθές ακόμη υπήρξαν καταγγελίες σε όλο το διαδίκτυο ότι καταστρέφεται. Και καταστρέφεται συνεχώς. Δεν ζητήσαμε τίποτε άλλο παρά να μπει ένας φύλακας αν ήταν δυνατόν, εκτός αν θέλουν να καταφέρουν, να κάνουν το κολυμβητήριο να χρειάζεται εκατομμύρια για το «συνεφέρουν».

«ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ»

«Το δεύτερο είναι ότι πριν από τρεις μήνες κάναμε εγγράφως αίτηση και ζητήσαμε τη λίστα των τριών ονομάτων που ήταν αυτοί που υπέγραψαν την προσφορά του Σαββιδάκη τότε, με τα δυο χιλιάρικα τα παραπανίσια αν θυμάστε και ακόμη απάντηση δεν πήραμε. Στην προσπάθειά μας να πάρουμε σήμερα απάντηση μας το…απαγόρευσε ο Πρόεδρος, ενώ εγγράφως έχουμε καταθέσει αίτηση και ερώτηση» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «τρίτον το Δημοτικό Συμβούλιο σαν όργανο τουλάχιστον, εντελώς εθιμοτυπικά, θα έπρεπε να παρουσιάσει τον Γενικό Γραμματέα, τον οποίο τιμούμε, αλλά το έχουν τόσο…«χαμηλά» το Δημοτικό Συμβούλιο που ούτε καν μας παρουσίασαν τον Γενικό Γραμματέα. Μέσω του τύπου το μαθαίνουμε ποιος είναι. Αυτό για εμάς και για την δημοκρατία είναι κατάντια».