Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Κ. Ζαγναφέρης: «Ψευδή και αναληθή τα δημοσιεύματα περί αντιδικίας με τον υιό του Μάνου Χατζιδάκι»


Με μια λιτή ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, απαντά στα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί περί αντιδικίας του υιού του Μάνου Χατζιδάκι και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δηλώνοντας επακριβώς οτι «τα δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε δήθεν αντιδικία του υιού του Μάνου Χατζιδάκι και της Περιφέρειας ΑΜΘ, είναι ψευδή, αναληθή και ανυπόστατα, καθώς διαστρέβλωσαν το νόημα και την σημασία όσων ειπώθηκαν.
Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών διακρίνεται από αλληλοσεβασμό και ειλικρίνεια. Οποιαδήποτε καθυστέρηση των εγκαινίων οφείλεται στην ανάγκη να γίνουν όλα στην εντέλεια, όπως αρμόζει στο μέγεθος του Μάνου Χατζιδάκι».
Αξίζει να σημειωθεί πάντως οτι ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ζαγναφέρης είχε αναφερθεί αποκλειστικά στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Τένη Καμαρίδη της προηγούμενης Τετάρτης στους λόγους αναβολής των εγκαινίων που επρόκειτο να γίνουν προ τετραμήνου, με αποτέλεσμα η είδηση να καταγραφεί από το σύνολο σχεδόν του τοπικού τύπου με βάση τις δηλώσεις του αυτές, ότι δηλαδή «υπήρξε αντιδικία αναφορικά με την «ατζέντα» της εκδήλωσης των εγκαινίων και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί εκείνη την ημέρα».
Με την παραπάνω χθεσινή ανακοίνωσή του λοιπόν ο ίδιος, υποστηρίζει πως διαστρεβλώθηκαν το νόημα και η σημασία όσων ειπώθηκαν, πλην όμως έχει καταγραφεί επ’ ακριβώς η τοποθέτησή του και άρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα, όπως σημειώνει σήμερα χαρακτηριστικά η έντυπη αλλά και η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδα «Θράκη».