Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

«Ξεσήκωσαν»…την νεολαία στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης οι εκκεντρικοί….«The Mode»


Ανατρεπτικοί, εκκεντρικοί και ξεχωριστοί και οι τρεις τους από την Θεσσαλονίκη, οι The Mode επισκέφθηκαν την Ξάνθη και «ξεσήκωσαν» το νεανικό κοινό που «γέμισε» την Κεντρική Πλατεία της πόλης.





«Η Ξάνθη είναι μια από τις αγαπημένες μας πόλεις και λόγω του κλίματος, της ατμόσφαιρας και των ανθρώπων έχουμε ξαναέρθει και έχουμε βρει πολύ αγάπη από τον κόσμο και χαιρόμαστε που θα δούμε το ίδιο και σήμερα» αναφέρει η Φαίη τραγουδίστρια του συγκροτήματος, επισημαίνοντας ότι «το γεγονός ότι είμαστε εκκεντρικοί καλλιτέχνες, ο κόσμος το εκλαμβάνει πολύ όμορφα και ίσα ίσα θεωρούμε ότι αυτό που βλέπουν τους αρέσει κιόλας και εμείς είμαστε ΟΚ με τις αντιδράσεις του κόσμου. Μας υποστηρίζουν πάρα πολύ και χαιρόμαστε για αυτό. Μας κάνουν να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».




Αναφορικά με τα επόμενα σχέδια του συγκροτήματος η ανατρεπτική Φαίη, σημείωσε ότι «αναμένεται ένα cd-single που θα βγει πολύ σύντομα και στη συνέχεια θα κάνουμε ένα mini tour στην Ινδία στα τέλη Μαρτίου και συνεχίζουμε δυναμικά το καλοκαιρινό μας tour».
«Τα πράγματα στο χώρο μας, σίγουρα δεν είναι τέλεια όπως παλιά, αλλά όταν έχεις ταλέντο και μεράκι, θα την βρεις την άκρη και σίγουρα θα γίνει αυτό που θέλεις και θα έχεις και την υποστήριξη του κόσμου» συνεχίζει η ίδια, αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καλλιτεχνικός χώρος.
Ωστόσο αυτοί δεν πτοούνται, γιατί είναι ξεχωριστοί, αφού την Φαίη στις εμφανίσεις της συνοδεύουν τα…ρομπότ.
«Τα ρομπότ μου έχω να σας πω ότι είναι τα καλύτερα. Είναι φοβεροί Dj’s και κάνουν φοβερό σόου πάνω στη σκηνή» σημείωσε για τους συνεργάτες της η τραγουδίστρια των The mode.