Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Οι μοναδικοί «Vegas», η αγάπη του κόσμου και το…ξέφρενο «πάρτυ» στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης


Με urban pop μελωδίες, των μοναδικών «Vegas» συνεχίστηκε το «ξεφάντωμα» και η διασκέδαση στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης το μεσημέρι της Παρασκευής, με τους νεαρούς Ξανθιώτες αλλά και επισκέπτες να απολαμβάνουν ένα υπερθέαμα, από την Μελίνα Μακρή και τον Ζερό (ZeRaw) στα φωνητικά, και τον DJ Airth.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, αγαπάμε πολύ την Ξάνθη και κάθε φορά που ερχόμαστε περνάμε τέλεια και χαιρόμαστε πολύ για αυτό» αναφέρει η Μελίνα, με τον Ζερό να επιβεβαιώνει πως «είχαμε έρθει το καλοκαίρι στην Ξάνθη η οποία μας έχει δείξει πως έχει τρομερή ενέργεια και περιμένουμε και σήμερα να δούμε το ίδιο. Μάλιστα τους επισκέπτες θα τους παρασύρει η Ξάνθη στο ρυθμό της και θα κάνουν όλοι μαζί ένα ξέφρενο πάρτυ».





Αναφορικά τώρα με τα επόμενα σχέδιά τους οι Vegas αποκάλυψαν ότι «έχουμε ήδη το καινούριο μας single που κυκλοφόρησε με τίτλο «θέλω να ξανά ‘ρχίσω και επίσης είμαστε με το Νίκο Βέρτη κάθε Σάββατο και Κυριακή και γίνεται χαμός στο κέντρο «Αθηνών».
«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία μας και αυτό που μας έχει ξαφνιάσει, και τώρα έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε τι έχουμε καταφέρει είναι το πόσο γρήγορα καταφέραμε να κερδίσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού» τονίζει ο Ζερό, σημειώνοντας ότι «αυτός είναι και ένας λόγος που μας δημιουργεί πάντα ένα άγχος, όταν έχουμε ένα νέο δίσκο γιατί πραγματικά προσπαθούμε για το καλύτερο πάντα και να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει αυτά τα λίγα χρόνια που υπάρχουμε σαν συγκρότημα».