Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Σε καλό κλίμα η συνεδρίαση του ΕΒΕ Ξάνθης. Θετικό...«πρόσημο» για τα επιτεύγματα του φορέα


Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ.
Συνεδρίαση που φαίνεται γενικά να έκλεισε με…θετικό πρόσημο, αφού συζητήθηκαν τα…«επιτεύγματα» του φορέα, όπως άλλωστε επιβεβαιώνει και ο Πρόεδρός του Στέλιος Μωραίτης.
«Έκανα μια ενημέρωση για το 12%, ενώ τα μέλη ενημερώθηκαν και για την επίσκεψή μας στην Αρχαία Ολυμπία» αναφέρει ο κ. Μωραίτης επισημαίνοντας ότι «παράλληλα είχαμε και τον απολογισμό του 2015 που πέρασε κατά πλειοψηφία, υπερψηφίζοντάς τον όλοι οι Σύμβουλοι πλην της κ. Ελένης Κίτσου».
«Αναφορικά με την ενημέρωση για την Πανελλαδική Γενική Έκθεση Ξάνθης αποφασίστηκε για του χρόνου ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2017» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «γενικά το κλίμα ήταν πολύ καλό κατά τη συνεδρίαση, αφού είπαμε για τα επιτεύγματα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, για την καλή έκθεση που πραγματοποιήθηκε αλλά και για τη μεγάλη… διάσταση που πήρε το ΕΒΕ και η πόλη μας με την καριόκα. Τέλος συζητήσαμε και για τα προγράμματα που εκτελούμε ως ΕΒΕ, αφού έχουμε 17 προτάσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων».