Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Πασχαλινή...«αγκαλιά» για τους συνανθρώπους μας απο τους «Κατασκηνωτές» της Ξάνθης


Οι Κατασκηνωτές, προσκαλούν και φέτος, μέλη, φίλους και εθελοντές σε ανοιχτή δράση κοινωνικής αλληλεγγύης το Άγιο Πάσχα για τις πολύτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν έντονες οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορούν να παρέχουν τα χρειώδη, καθώς και για ανθρώπους που απέμειναν μόνοι τους και χρειάζονται εμπράκτως μια χείρα βοηθείας και υποστήριξης.
Έτσι από την Τετάρτη 20/4 έως και την Μ. Πέμπτη 28/4  και απο τις 18:00 έως τις 20:00 συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη βασικής ανάγκης στο «σπιτάκι τέχνης, έκφρασης και πολιτισμού των Κατασκηνωτών», ενώ θα βάψουν αυγά, θα ψήσουν τσουρέκια και θα φτιάξουν και λαμπάδες, προκειμένου να δημιουργήσουν δέματα αγάπης, τα οποία και θα διανεμηθούν τη Μεγάλη Πέμπτη στους συντοπίτες μας.
Η Κατασκήνωση αγάπης υποστηρίζει όλη τη διάρκεια του χρόνου, με διάφορες δράσεις, τους συνανθρώπους μας και η  ανταπόκριση τα προηγούμενα δύο έτη υπήρξε συγκινητική καθώς στηρίχθηκαν 40 και πλέον οικογένειες.
«Ευχόμαστε να ανταποκριθείτε και αυτή τη φορά στο κάλεσμά μας, σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, με ανιδιοτέλεια και σεβασμό ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί, τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη τη βοήθεια αλλά και το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση» αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος των «Κατασκηνωτών» ενώ σημειώνει οτι «τα τρόφιμα θα συλλέγονται στο στέκι του συλλόγου «Τo Σπιτάκι τέχνης, έκφρασης και πολιτισμού των Κατασκηνωτών» σας περιμένει στη γωνία των οδών Δημάρχου Φίλιππου Αμοιρίδη και Ιωακείμ Σγουρού λίγο πιο πάνω από το παλιό δημαρχείο στη παλιά πόλη της Ξάνθης».