Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Στη Ξάνθη το…«πασχαλινό» περίπτερο του «χαμόγελου του παιδιού»



Στήθηκε από νωρίς το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, όπου και θα παραμείνει έως και την Κυριακή το περίπτερο με τα πασχαλινά είδη από το «χαμόγελο του παιδιού», το οποίο επισκέπτεται κάθε χρόνο τη Ξάνθη, γνωρίζοντας ότι οι Ξανθιώτες θα το «αγκαλιάσουν» με περισσή αγάπη και θα γίνουν αρωγοί για να σχηματιστεί στα χείλη των παιδιών εκείνων ένα ακόμη…χαμόγελο.
«Θα είμαστε εδώ από σήμερα και μέχρι και την Κυριακή, καθημερινά και ο κόσμος μπορεί να έρθει και να προμηθευθεί πράγματα, χειροποίητες λαμπάδες από το δημιουργικό εργαστήρι μας, πασχαλινά είδη και εμπορικά είδη του Οργανισμού όπως μπουκάλια, ποτήρια και καπελάκια, γενικότερα σε πολύ προσιτές τιμές και για να μας βοηθήσει και γενικότερα για να κάνει τις πασχαλινές του αγορές» αναφέρει η Κυριακή Κασαπίδου, εργαζόμενη στον Οργανισμό του «Χαμόγελου», επισημαίνοντας ότι «κάθε φορά που ερχόμαστε στη Ξάνθη αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ αγάπη και μας περιμένουν για αυτό και είμαστε πιστοί στο ραντεβού και μας περιμένουν και Χριστούγεννα και Πάσχα και όσες φορές υπάρχει λόγος και μας χρειάζονται οι Ξανθιώτες εμείς θα ερχόμαστε».


Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί, ότι από 1η Απριλίου έχει αλλάξει και ο αριθμός των κλήσεων και μηνυμάτων για την ενίσχυση του Οργανισμού, ο οποίος είναι πλέον ενιαίος, όπως υπογραμμίζει και η κ. Κασαπίδου.
«Πρόκειται για τον αριθμό 19810 που μπορεί ο κόσμος να καλέσει ή να στείλει μήνυμα με τη λέξη «χαμόγελο» και να στηρίξει με αυτό τον τρόπο τις δράσεις του Οργανισμού. Πλέον είναι ένας ενιαίος αριθμός και ισχύει από την 1η Απριλίου. Ο κόσμος μπορεί να καλέσει είτε από σταθερό είτε από κινητό, προκειμένου να στηρίξει τις δράσεις μας».