Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ομαλή η διεξαγωγή των Πανελλαδικών 2016 σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη


Όλα κυλούν ομαλά και αυτή την εβδομάδα, αναφορικά με τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ο Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης
κ. Παναγιώτης Κεραμάρης
Κάτι που επιβεβαιώνει και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Κεραμάρης, ο οποίος μιλώντας στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, επισημαίνει πως «δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα κυλούν ομαλά και δεν αναφέρθηκε το οποιοδήποτε ζήτησε σε περιφερειακό μάλιστα επίπεδο».
«Οι πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 6/6 για τα Γενικά Λύκεια, που οι υποψήφιοι με το νέο σύστημα δίνουν Βιολογία και με το παλιό δίνουν Νεοελληνική Γλώσσα, Βιολογία, Αρχές Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Χημεία- Βιοχημεία» συνεχίζει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι «από αύριο Τρίτη, έως και τις 6/6 τα ΕΠΑΛ και με το παλιό και με το νέο σύστημα, θα έχουν τα μαθήματα ειδικότητας».
Αναφορικά τώρα με τα θέματα που έχουν «πέσει» όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε όλοι, αυτά σύμφωνα με τον κ. Κεραμάρη «σε γενικές γραμμές ήταν «βατά» μέχρι στιγμής και για τους διαβασμένους είναι φυσιολογικό να γράψουν αρκετά καλά. Βέβαια μερικές φορές, σε κάποια θέματα και αυτοί οι μαθητές δυσκολεύονται, ωστόσο φέτος δεν παρατηρήθηκε, τουλάχιστον έως σήμερα κάποιο δύσκολο θέμα».