Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ημερίδα για τις εξελίξεις της εμπορικής αντιπροσώπευσης, απο το Σύνδεσμο Εμπορικών Αντιπροσώπων Β.Ελλάδος

Ημερίδα για τις εξελίξεις της εμπορικής αντιπροσώπευσης διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος.
Ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) ιδρύθηκε το 1928 και έκτοτε λειτουργεί στην υπηρεσία των Εμπορικών Αντιπροσώπων της Βόρειας Ελλάδας.
Έχοντας ως στόχο στην ενημέρωση των Εμπορικών Αντιπροσώπων για την εξέλιξη του θεσμού της εμπορικής αντιπροσώπευσης και τις πρόσφατες νομικές μεταβολές, ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.), διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Ο Εμπορικός Αντιπρόσωπος στη σύγχρονη, διεθνή και ελληνική αγορά». 
Η Ημερίδα, η οποία αφορά Εμπορικούς Αντιπροσώπους, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, από τις 17:00 έως τις 19:00, στα γραφεία του Συνδέσμου, Τσιμισκή 54, στον 6 ο όροφο. Λαμβάνοντας υπόψη πως πλέον ο Εμπορικός Αντιπρόσωπος είναι κατοχυρωμένος με ειδικούς Νόμους σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, οργανωμένος σε επαγγελματικές οργανώσεις τοπικές και διεθνείς και αναπτύσσει εθνική και παγκόσμια δραστηριότητα, θα παρουσιαστεί ο ρόλος του Εμπορικού Αντιπροσώπου στη σύγχρονη εποχή και το σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο για τον Εμπορικό Αντιπρόσωπο στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική έννομη τάξη. 
Με την ολοκλήρωση της θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.