Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Δυο (!) ναυαγοσώστες στις παραλίες του Δήμου Αβδήρων. Ένας στο Μυρωδάτο και ένας σε Άβδηρα και Πόρτο Μόλο


Με δύο ναυαγοσώστες, έναν στην παραλία του Μυρωδάτου και έναν ακόμη στις παραλίες Αβδήρων και Πόρτο Μόλου, θα κυλήσει η περίοδος από 1η Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου για τις παραλίες του Δήμου Αβδήρων.
Κάτι που επιβεβαιώνει μιλώντας στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, υπογραμμίζοντας επακριβώς ότι «έχουμε υπογράψει τις συμβάσεις και οι δυο ναυαγοσώστες ξεκινούν από 1η Ιουνίου την εκτέλεση των καθηκόντων τους, καθημερινά από το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα. Ο ένας θα είναι στην παραλία του Μυρωδάτου και ο άλλος σε Άβδηρα και Πόρτο Μόλο. Οι ναυαγοσώστες θα βρίσκονται στις θέσεις τους έως 31 Αυγούστου και ο Δήμος Αβδήρων γενικότερα είναι έτοιμος να υποδεχθεί το καλοκαίρι και τους λουόμενους στους παραλίες του».
Βέβαια πρόκειται για μόνο δύο ναυαγοσώστες σε ιδιαίτερα μεγάλες παραλιακές εκτάσεις, οπότε οι ίδιοι οι λουόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή πρωτίστως και να μην βασίζονται στο ότι υπάρχει ένας ναυαγοσώστης στην παραλία.
Ας ελπίσουμε πως όλα θα κυλήσουν αίσια και πως δεν θα έχουμε κανένα δυσάρεστο περιστατικό φέτος, όπως τις προηγούμενες χρονιές.
Το παν είναι όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί κατά την επίσκεψή μας στις παραλίες μας, όπου πηγαίνουμε για να απολαύσουμε το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα.