Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Όταν ένας πρώην συνεργάτης... αγανακτεί!


Σοβαρή είναι η τοποθέτηση αλλά και η "είδηση" που βγαίνει απο την δικαίως αγανακτισμένη αντίδραση του πρωην υπαλλήλου του Δήμου Τοπείρου και νύν του Δήμου Ξάνθης, Γιώργου Κρόγια, γνωστού γραφίστα και έμπειρου στελέχους των socia media, για τον τρόπο που συμπεριφέρεται η γνωστή πολιτική "παρέα" τους συνεργάτες της!
Φωτογραφίζοντας καθαρά την παράταξη Πούλιου για την κριτική μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για την νέα ιστοσελίδα του Δήμου Ξανθης, την οποία επιμελήθηκε κυρίως ο Γ. Κρόγιας, ο πρώην συνεργάτης των Χατζηευαγγέλου - Ξυνίδη και Πούλιου ξεσπαθώνει γράφοντας τα εξής στο προσωπικό του προφιλ στο facebook:


Γιώργος Κρόγιας
Υποκριτές. Όταν εργαζόμουν στον Δήμο Τοπείρου και τους έκανα την δουλειά τους (εντός και εκτός γραφείου), ήμουν ο "γαμάτος κομπιουτεράς που πρέπει να τον κλωνοποιήσουμε".
Τώρα που εργάζομαι στον Δήμο Ξάνθης, το ίδιο πρόσωπο ξεστόμισε με την γνωστή νομικίστικη ευφράδεια λόγου που τον διακρίνει: "η πρόοδος στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες δεν μπορεί να διορθώσει τον πεσμένο κάδο της παιδικής χαράς"...
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Θα πατάμε ένα κουμπάκι και θα τα διορθώνουμε όλα ως δια μαγείας... 
Τσ τσ τσ...
Ξανά: Υποκριτές. Α! και αχάριστοι...
Φωτογραφία του Γιώργος Κρόγιας.