Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Με Τσαλιγοπούλου και Παπακωνσταντίνου οι Γιορτές Παλιάς Πόλης




Ολοκληρώθηκε σχεδόν το πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Πόλης, σύμφωνα με όσα δημοσιοποιήθηκαν απο την οργανωτική επιτροπή του θεσμού.
 Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μάνος Πυροβολάκης είναι τα κυριότερα ονόματα, που θα χαρίσουν ξεχωριστές βραδιές στην Κεντρική σκηνή της Πλατείας Μητροπόλεως, από τις 30 Αυγούστου  έως και τις 6 Σεπτεμβρίου 2015.
«Θεωρούμε ότι για να προσελκύσουμε τους επισκέπτες στην Ξάνθη πρέπει να έχουμε και «ονόματα» αναφέρει ο κ. Λύρατζης σημειώνοντας ότι «στραφήκαμε φέτος στους έντεχνους και διάσημους αυτούς καλλιτέχνες, με δεδομένο ότι τα στέκια των πολιτιστικών συλλόγων έχουν λαϊκές και ρεμπέτικες μουσικές. Οπότε ο κόσμος μπορεί να ξεκινήσει από την κεντρική σκηνή και έπειτα να επισκεφθεί τα στέκια και να διασκεδάσει όπως το επιθυμεί.»
Να σημειώσουμε κλείνοντας ότι υπάρχουν σκέψεις για το ερχόμενο έτος να ξεκινούν από το Σάββατο οι Γιορτές Παλιάς Πόλης και όχι από την Κυριακή, προκειμένου να υπάρχουν δύο γεμάτα σε εκδηλώσεις τριήμερα που ίσως αποτελέσουν άλλο ένα δέλεαρ για την αύξηση της επισκεψιμότητας στην Ξάνθη.