Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Πολιτική χειρίστου είδους απο τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη.
Ασκείται μία χειρίστου είδους πολιτική, που παραπέμπει σε πολιτικές ολοκληρωτικών και καθεστωτικών συστημάτων, ενώ η ανακοίνωση υποτιθέμενων λύσεων σε προβλήματα του τόπου, μόνο θυμηδία προκαλεί!
Πιο συγκεκριμένα, και στο θέμα της μη λειτουργίας των Παιδικών Κατασκηνώσεων στα Άβδηρα, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ανακοίνωσε μέσω του ελεγχόμενου ηλεκτρονικού μέσου ότι "κατόπιν ενεργειών του, τελικά θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις!!!"





Διαβάστε τι έγραφε το ίδιο site πριν και τι μετά:
ΠΡΙΝ: "Με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το μεσημέρι της Τρίτης η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Ξάνθης κάνει γνωστό ότι δεν θα λειτουργήσει το φετινό καλοκαίρι  η μαθητική κατασκήνωση των Αβδήρων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο Α. Μάρκου η μαθητική κατασκήνωση θα είναι κλειστή «λόγω της παρούσας συγκυρίας."
ΜΕΤΑ: "Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις μετά την ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Εκ/σης Ξάνθης για το κλείσιμο των μαθητικών κατασκηνώσεων Αβδήρων. Το απόγευμα παρενέβησαν οι βουλευτές και η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ θορυβημένοι για το γεγονός ότι πληροφορήθηκαν το γεγονός από τα ΜΜΕ και δεν είχαν ενημερωθεί για τα προβλήματα. Ακολούθησε επικοινωνία με τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Τάσο Μάρκου, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που ώθησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, επικαλούμενος γραφειοκρατικές δυσκολίες και προβλήματα που παρουσιάστηκαν με προμηθευτή λόγω αδυναμίας τροφοδοσίας.  Από την πλευρά των δύο κυβερνητικών βουλευτών και της ΝΕ ασκήθηκαν πιέσεις και έγιναν σειρά επαφών με το Υπουργείο Παιδείας και άλλους παράγοντες καθώς και την Περιφερειακή Διεύθυνση. Τελικά,γύρω στις 21.30 δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις και η απόφαση φαίνεται πως έχει ήδη αναθεωρηθεί ! Θα ακολουθήσουν νέες επαφές και επίσημες ανακοινώσεις την Τετάρτη."
Τελικά τι θα γίνει;
Θα υπάρξει σοβαρότητα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο του Νομού Ξάνθης;
Τι είναι ο λαός και τα προβλήματά του;
Παιχνίδι πολιτικάντηδων και νομαρχιακών συνελεύσεων;
Τι λέει ο έτερος βουλευτής και πρώην υπουργός της Ν.Δ. Αλέκος Κοντός για όλα αυτά;
Τι λένε τα υπόλοιπα κόμματα;
Στην Ξάνθη λειτουργεί ΜΟΝΟ ο ΣΥΡΙΖΑ και το Τουρκικό Προξενείο;