Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

«Καμία...αποχώρηση για τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης»

Με έντονη αντιπαράθεση συνεχίζεται η επισημοποίηση του «διαζυγίου» του ΣΥΡΙΖΑ με την πλευρά Λαφαζάνη ενώ, στην «εξίσωση» μπήκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ασκώντας σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό.
Τα... όργανα, βέβαια, είχαν αρχίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο, η παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και η έναρξη της πορείας προς τις πρόωρες εκλογές έφεραν την Αριστερή Πλατφόρμα/Λαϊκή Ενότητα σε ανοιχτή σύγκρουση με τον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου.Ωστόσο το διαζύγιο αυτό, δεν φαίνεται να επηρεάζει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, η Νομαρχιακή Επιτροπή του οποίου συνεδρίασε εχθές, ώστε να αξιολογήσει το νέο πολιτικό σκηνικό και να προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις των οργανώσεων, ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου.
«Η πολιτική επικαιρότητα είναι δεδομένη. Έχει δημιουργηθεί η Λαική Ενότητα του κυρίου Λαφαζάνη, αλλά τοπικά στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, δεν υπάρχει κάποια κίνηση και δεν έχει δοθεί καμία αποχώρηση» ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑΞάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου, επισημαίνοντας ότι «μάλιστα εχθές πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη νομαρχιακή σύσκεψη του Συριζα στην Ξάνθη, τέθηκαν όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν στο τραπέζι και προγραμματίστηκαν οι επόμενες κινήσεις μας. Στην Ξάνθη δεν έχουμε εσωτερικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ.»