Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

«Βούλιαξε» η πλατεία Μητροπόλεως το βράδυ της Παρασκευής


Πλήθος κόσμου, υποδέχθηκε εχθές το βράδυ η Παλιά Πόλη της Ξάνθης, ενώ την τιμητική της είχε η πλατεία Μητροπόλεως, αφού εκεί η Ελένη Τσαλιγοπούλου, με τους boğaz musique, ένωσαν με τρόπο απρόσμενο και γοητευτικό όλες τους τις μεγάλες μουσικές αγάπες. 



Η νοσταλγία και η συγκίνηση της Ανατολής έγινε… «ένα» με την ένταση και τον δυναμισμό της Δύσης σε ένα παθιασμένο, διονυσιακό και άκρως καλοκαιρινό πρόγραμμα.
Με την ξεχωριστή αισθητική της Ελένης Τσαλιγοπούλου και της σπουδαίας μπάντας της Ξανθιώτες και πάρα πολλοί επισκέπτες, έζησαν μια μοναδική βραδιά. 


Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, που καλύπτει ευρηματικά την απόσταση από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique συνεπήραν όλους τους παραβρισκόμενους σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι σε ήχους και αισθήσεις.
Η αισθαντική της ερμηνεία, ο τρόπος που επικοινώνησε με το κοινό, η νέα ηχητική προσέγγιση, η επιλογή των τραγουδιών και οι εκπλήξεις στη σύνδεση της μουσικής με την ποίηση, χάρισαν σε όλους μια απολαυστική βραδιά.