Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Μέχρι το μεσημέρι "κλείνει" η υπόθεση του ψηφοδελτίου στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Σε συνεδρίαση διαρκείας βρίσκεται η επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων στο ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να οριστικοποιήσει τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τις λίστες σε κάθε νομό.
Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα τρία "αγκάθια" που έχει να αντιμετωπίσει ο υπεύθυνος κ. Σπυρόπουλος είναι οι νομοί Πάτρας - Δράμας και Ξάνθης, αφού εκεί η κατάσταση έχει τεθεί εκτός ελέγχου και δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση.

 


Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά που χθές μίλησε στις Σέρρες και σήμερα θα βρίσκεται σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη, κατέστησε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι πρέπει να κλείσουν με τις λιγότερες απώλειες όλα τα ψηφοδέλτια και να επιτευχθεί το μέγιστο της συσπείρωσης για την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ. ΑΡ, δεδομένης και της εκλογικής απουσίας του ΚΙΔΗΣΟ και της πτώσης αλλά και διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ





Σε αναμονή που σπάει νεύρα βρίσκονται οι υποψήφιοι για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης, με τους Μελισσόπουλο - Καραλίδη - Αντωνιάδη - Σαλτούρο να δίνουν έναν άνισο αγώνα ενώπιον του κομματικού μηχανισμού και της επιτροπής επιλογής υποψηφίων, και με τους Σαλτούρο και Καραλίδη να θέλουν να υποθηκεύσουν το ΠΑΣΟΚ για το προσωπικό τους όφελος,  με τα γνωστά αθέμιτα μέσα της παλαιοκομματικής νοοτροπίας "σπεκουλάρωντας" ότι νεότερο και προοδευτικό μπορεί να προωθηθεί.
Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το τοπικό ΠΑΣΟΚ...