Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εργαστήριο Μαύρου Αντικείμενο-κουκλο-θεάτρου της ΦΕΞ


Οι εγγραφές άρχισαν στο Εργαστήριο ΜΑΥΡΟΥ / Αντικείμενο – Κουκλο – ΘΕΑΤΡΟΥ για παιδιά και ενήλικες, εκπαιδευτικούς και νέους γονείς της ΦΕΞ, το οποίο περιλαμβάνει σωματικό θέατρο, εμψύχωση αντικειμένων και θεατρικής κούκλας.ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ
Στο μαύρο θέατρο οι όροι αντιστρέφονται. Το φως είναι μαύρο και οι σκιές λευκές. Σ’ ένα φόντο μαγικό, παραμυθένιο, όπου τα χρώματα, τα αντικέιμενα και τα σώματα παίζουν ανάμεσα στο ορατό και στο αόρατο και ο θεατής συμμετέχει ως μέρος του φωτός και της σκιάς.
Εργαστήριο Ι για παιδιά (από 7 χρονών) 2 ωρών.(Θεατρικό παιχνίδι, κατασκευή ήρωα και εμψύχωση σε μαύρη σκηνή). Κόστος 20 ευρώ.
Εργαστήριο ΙΙ για ενήλικες, εκπαιδευτικούς και νέους γονείς, 3 ωρών. Παιχνίδι με τα αντικείμενα σε συνθήκες Μαύρου Θεάτρου, έκφραση συναισθημάτων με την γλώσσα του σώματος, θεατρικό παιχνίδι κλπ. Κόστος 25 ευρώ με προοπτική μιας παράστασης
Υπεύθυνη του τμήματος είναι η κ.Φιλιώ Δαργενίδου, τηλ. 6985076171.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στο Σπιτι Πολιτισμού της ΦΕΞ για το παιδικό τμήμα στις 17.00 και για το τμήμα ενηλίκων στις 19.30.