Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Συλλήψεις δίχως...τέλος στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Τέλος δεν έχουν οι συλλήψεις απο την Ελληνική Αστυνομία σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τα περιστατικά να σημειώνονται ακόμη και εχθές, ημέρα εορτής των Θεοφανίων.
ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 50ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ
Συνελήφθη την 6-1-2015 το βράδυ, στο Πετροχώρι Ξάνθης, από αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας, 50χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κατέχει μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, η οποία και κατασχέθηκε.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Συνελήφθησαν την 6-1-2015 το μεσημέρι, στην Καβάλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 19χρονος και μία 16χρονη, διότι όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 18-8-2015 έως 6-1-2016, αφαίρεσαν από οικία, μεταξύ άλλων, ένα ποδήλατο γυμναστικής, είδη ένδυσης, είδη οικιακής χρήσης, βιβλία και παιχνίδια.

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Συνελήφθη την 6-1-2016 το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 37χρονος ημεδαπός, διότι την 5-1-2016, το απόγευμα, εισήλθε σε φαρμακείο, στην πόλη της Δράμας, όπου εκμεταλλευόμενος την απασχόληση του υπαλλήλου, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.