Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η αποχή παρέδωσε τη διοίκηση της Θράκης στη Μουσουλμανική Μειονότητα!

Σε απόλυτους αριθμούς πλέον η διοίκηση της Θράκης και η εκπροσώπηση των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ στη Μουσουλμανική Μειονότητα, αφού η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΗΣΕ τους σχεδιασμούς του Τουρκικού Προξενείου που βρέθηκε σε αγαστή συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ καταρχήν και με τον επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στη Ροδόπη, που κινήθηκε αυτόνομα και όχι στο.. .όνομα του κόμματος που του έδωσε πολιτική στέγη!



Ετσι, ο "θρίαμβος" ΣΥΡΙΖΑ σε Ξάνθη και Ροδόπη, δεν είναι τίποτε άλλο απο αποτέλεσμα εκλογικής συναλλαγής με τη μουσουλμανική μειονότητα, της οποίας η δύναμη φάνηκε με την ηχηρή αποχή του χριστιανικού στοιχείου απο τις κάλπες.
Σήμερα, τη Θράκη διοικεί μόλις το 30% του συνολικού πληθυσμού, όπως και το ίδιο συμβαίνει σε όλη την Επικράτεια, μιας και η αποχή άγγιξε το 50%, με ότι αυτό συνεπάγεται για το ελληνικό πολιτικό σύστημα.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες, η "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ", θα αναλύσει κάθε πτυχή του εκλογικού αποτελέσματος και αποδώσει την αλήθεια με νηφαλιότητα και σύνεση και όχι ακρότητες και "θριάμβους" όπως επιχειρούν τα "στρατευμένα" και με πολλά απωθημένα ηλεκτρονικά και όχι μόνο ΜΜΕ.
Για εμάς προτεραιότητα έχει η χώρα και η περιοχή μας, που είναι πλέον ο πιο ευάλωτος "μοχλός" στην επιχειρούμενη προσπάθεια "συνδιοίκησης".
Δυστυχώς, τα χειρότερα, με τη δική μας ανοχή και αποχή, έρχονται!