Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Πυκνό το χιόνι στο κέντρο της Ξάνθης. «Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία» δηλώνει ο Π. Ταρενίδης


Πυκνό χιόνι ξεκίνησε να πέφτει πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Ξάνθης το οποίο γίνεται όλο και πυκνότερο, δημιουργώντας μια διαφορετική, χειμωνιάτικη, βέβαια διάθεση σε όλους τους Ξανθιώτες οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τις δικές τους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Βέβαια το ζήτημα είναι να μην δημιουργήσει η χιονόπτωση αυτή, νέα προβλήματα στην Ξάνθη, καθώς δεν είναι μόνο το χιόνι που θα πέσει και θα σκεπάσει τα πάντα γύρω του, αλλά και η μετακίνηση πεζών και οδηγών στο κέντρο, μιας και θυμόμαστε όλοι πολύ καλά την προηγούμενη χιονόπτωση και τα προβλήματα που δημιούργησε.

Ωστόσο από πλευράς πολιτικής προστασίας Δήμου Ξάνθης, σύμφωνα με τον εντεταλμένο Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ταρενίδη «ο μηχανισμός είναι καθόλα έτοιμος, για ο,τιδήποτε προκύψει. Προς το παρόν στο περιαστικό δάσος για παράδειγμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βρίσκομαι καθ΄οδόν για την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης, προκειμένου να δούμε τα δελτία καιρού. Πρέπει να πέσει πολύ η θερμοκρασία για να «πιάσει» το χιόνι. Παρόλα αυτά είμαστε σε επιφυλακή και υπάρχουν μεγάλες ποσότητες αλατιού σε περίπτωση που χρειαστεί.»