Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την «νύχτα φωτός» στην Ξάνθη στις 11 Μαρτίου


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, για την «νύχτα φωτός» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου, στην «καρδιά» δηλαδή των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών.
Πρόκειται για μια διαφορετική νύχτα με…ανοιχτά τα καταστήματα της Ξάνθης, έως αργά το βράδυ, από την οποία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ευθύμη Μίλκογλου, «δεν θα λείψουν τα ακούσματα από τοπικά συγκροτήματα της πόλης καθώς και άλλες εκπλήξεις».

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ»
«Προχωράμε και σε αυτό μας στηρίζει η Περιφέρεια, ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού αλλά και ο εθελοντισμός. Όλα είναι εθελοντικά και αυτό έχει σημασία, ωστόσο για τις διαφημιστικές αφίσες, οικονομικά μας βοηθούν οι παραπάνω φορείς» αναφέρει ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι «εμείς θα πάμε στις επιχειρήσεις να τυπώσουμε τα έντυπα και από εκεί και αυτές θα πληρωθούν από τους φορείς. Διοργανώνουμε μια βραδιά, με πολύ ελάχιστα χρήματα αλλά με πολύ αγάπη και εκείνο στο οποίο στηριζόμαστε είναι ο εθελοντισμός. Η πόλη μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει εθελοντισμός.»

«ΑΠΟ ΤΙΣ 18.00 ΕΩΣ ΤΙΣ 00.00 ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ»
«Κατά την «νύχτα φωτός», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου από τις 18.00 το απόγευμα έως τις 00.00 το βράδυ, τοπικά μουσικά σχήματα θα παίξουν τις δικές τους μελωδίες, ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις, αλλά δεν μπορούμε να τα αποκαλύψουμε όλα. Θα κινηθούμε λοιπόν επάνω σε αυτό και θα παρουσιάσουμε κάτι ωραίο, κάτι όμορφο, κάτι γλυκό το οποίο θα γίνει επιτέλους και στην πόλη της Ξάνθης» συνεχίζει ο κ. Μίλκογλου, σημειώνοντας ότι «εύχομαι να είναι επιτυχημένο το όλο εγχείρημα, γιατί θα είναι κέρδος για εμάς ανάμεσα στους είκοσι επαγγελματίες που θα «δουλέψουν» να είναι και μερικά μαγαζιά. Ωστόσο το…ταμείο της «νύχτας» θα γίνει στις 15 Μαρτίου και εκεί θα κριθούν όλα. Θεωρούμε πάντως ότι είναι η καλύτερη περίοδος για αυτή την εκδήλωση, το τριήμερο των Καρναβαλιών».