Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο Παναγιώτης Πλουμής υποψήφιος στη LensCulture 2015



 

Υποψήφιος για τα Βραβεία Προβολής της LensCulture 2015, είναι ο Ξανθιώτης ερασιτέχνης φωτογράφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΟΥΜΗΣ, παίροντας μέρος στη διοργάνωση και ισχυρά "όπλα" τον φωτογραφικό του φακό και τα ιδιαίτερα "καρέ" του!



Οπως αναφέρεται στη σχετική σελίδα της διοργανώτριας αρχής, "Θέλουμε να ανακαλύψουμε τους πιο ενδιαφέροντες φωτογράφους στον πλανήτη! Τα Βραβεία Προβολής της LensCulture 2015 στοχεύουν στην ανεύρεση και ανάδειξη των καλύτερων σύγχρονων φωτογράφων του κόσμου, σε κάθε είδος φωτογραφίας και από διαφορετικές κουλτούρες σε κάθε ήπειρο. Στον 7ο χρόνο αυτού του διαγωνισμού, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στη στήριξη φωτογράφων κάθε επιπέδου προκειμένου να αποκτήσουν παγκόσμια αναγνώριση και ώθηση στην καριέρα τους. Η διεθνής κριτική επιτροπή μας θα επιλέξει 6 κορυφαίους νικητές καθώς και 25 φιναλίστ. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα και πιο επιφανή βραβεία της χρονιάς και ΣΑΣ καλούμε να συμμετάσχετε με τις καλύτερες φωτογραφίες σας, αποκτώντας παγκόσμια προβολή."
Ας δώσουμε μία ώθηση λοιπόν στον καλό μας συμπολίτη, τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΛΟΥΜΗ, προκειμένου με τη δουλειά του να κάνει ακόμη πιο γνωστή καλλιτεχνικά την πόλη μας και τους ανθρώπους της!


https://www.lensculture.com/exposure-awards-2015/event-submission/134610?utm_campaign=49-submit&utm_content=submit&utm_medium=social&utm_source=fb-social