Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Skoda Ξάνθη. Δηλώσεις Πανόπουλου για τις ήττες


Επιστροφή στις προπονήσεις για την SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το παιχνίδι του Σαββάτου και την ήττα με 0-2 από τον Πλατανιά.
Η ξανθιώτικη ομάδα χάνοντας σε δύο διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, αυτό της ερχόμενης Κυριακής με την Βέροια (17:15).

Στην απογευματινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ με αυτούς που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατιάτικου αγώνα να ακολουθούν πρόγραμμα προσαρμογής ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπέρτος, Παπαστεριανός και Δεμένικος ενώ για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών Δήμος Μπαξεβανίδης.

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ»
«Τέσσερις κατηγορίες να πέσει φέτος η ομάδα ο Λουτσέσκου δεν φεύγει» ανέφερε σε δηλώσεις του για τις δύο συνεχόμενες ήττες της Skoda Ξάνθη, ο Χρήστος Πανόπουλος, επισημαίνοντας οτι «Ασφαλώς και για ότι συμβαίνει σ’ αυτό το «χωριό» που παρουσιάζεται σήμερα υπεύθυνος είμαι εγώ και κανένας άλλος.»
Μάλιστα όπως σημείωσε «την κατάσταση με την βοήθεια του προπονητή, των παικτών και των φίλων της ομάδας θα την γυρίσουμε.»