Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

"Μυστικός Δείπνος" για Καραμπίνη - Κοντό - Ταρενίδη και όχι μόνο!

Μπορεί το Αγιον Πάσχα να πέρασε, αλλά για τους πολιτικούς της τοπικής πολιτικής σκηνής, φαίνεται ότι οι "μυστικοί δείπνοι" καλά κρατούν! Βεβαίως οι "Ιούδες" δεν είχαν άμεση σχέση με όλα τα "δείπνα" των πολιτικών και όχι μόνο συνδαιτυμόνω, πλήν όμως οι κοινοί παρατηρητές, φαίνεται να έχουν βγάλει ήδη χρήσιμα συμπεράσματα για διάφορες εξελίξεις στην πόλη και το νομό.


Ο χώρος που έγινε η συνάντηση των τριών πολιτικών ανδρών...

Ενα απο αυτά τα "δείπνα" έλαβε χώρα σε γνωστή ταβέρνα της Παλιάς Ξάνθης, με παρακαθήμενους τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέκο Κοντό, τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ. κ. Σάκη Καραμπίνη, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτη Ταρενίδη καθώς και άλλους, που συμμετείχαν στη συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Ο πρ. υπουργός Αλέκος Κοντός

Ο Πρύτανης του ΔΠΘ Σάκης Καραμπίνης

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Παναγιώτης Ταρενίδης

Ο χρόνος, ο τόπος καθώς και η σύνθεση των προσώπων στο ραντεβού, συνοδευόμενο με εκλεκτά εδέσματα και οίνο,  προσδίδουν ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον καθώς, εκτός των θεμάτων των έργων στο πλαίσιο των δημοσίων επενδύσεων για το ΔΠΘ που έχουν μείνει κατα πολύ πίσω, αλλά και των έργων - μελετών για το Δήμο Ξάνθης που επίσης χρονοτριβούν, είναι γνωστό ότι έχει γίνει και προσέγγιση των προθέσεων του κου Καραμπίνη για έντονη ανάμειξή του στα αυτοδιοικητικά - περιφερειακά δρώμενα της περιοχής.
Βεβαίως ο ίδιος ακόμη αποκλείει κάθε τέτοι ενδεχόμενο, όμως οι βλέψεις του κου Κοντού είναι να ελέγξει την πολιτική κατάσταση, εν απουσία μάλιστα και της πολιτικής κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης στο νομό.
Οι επόμενες ημέρες, οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ίσως επισπεύσουν τις προθέσεις όλων!