Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Τα ΜΜΕ της Ξάνθης είναι το πρόβλημα του Σ. Γιαννακίδη;

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ξάνθης φαίνεται να είναι το πρόβλημα του Βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Γιαννακίδη, ο οποίος στην ομιλία του στη συζήτηση που έγινε στην ολομέλεια της Βουλής για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την Έρευνα, χωρίς ίχνος ντροπής και δεοντολογίας και αντί να προβεί σε δηλώσεις τοπικά, εφόσον τον ενοχλούν συγκεκριμένα ΜΜΕ της περιοχής, διέσυρε δια του βήματος της Βουλής τόσο την πόλη όσο και όλα τα ΜΜΕ που εκδίδονται και εκπέμπουν (σ.σ αφού δεν κατονομάζει το ποια ΜΜΕ τον ενοχλούν!!!).

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Γιαννακίδης με την επίσημη πολιτική - Βουλευτική... περιβολή,
ενώ κάνει δηλώσεις σε ΜΜΕ!


Η ΑΘΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Ο νεόκοπος και εξαφανισμένος κατα τα λοιπά απο τα κοινά δρώμενα της Ξάνθης Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Γιαννακίδης, ανέφερε απο το βήμα της Βουλής: «…Δυστυχώς το θράσος ορισμένων στη Ξάνθη παραμένει απύθμενο, καθώς  δε διστάζουν να εμπλέξουν, ακόμη και την εκπαιδευτική εκδρομή ενός σχολείου στη μικροπολιτική τους κριτική.
Έχουμε συνηθίσει μερίδα του τοπικού τύπου  να επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, διαστρεβλώνοντας ακόμη και την πραγματικότητα, καλλιεργώντας και αναπαράγοντας ψευδή και ευφάνταστα σενάρια.
Υπάρχουν όμως και κάποια όρια τα οποία δυστυχώς ξεπεράστηκαν για ακόμη μια φορά. Δε μπορεί κάποιοι να χρησιμοποιούν την εκπαιδευτική εκδρομή ενός σχολείου για να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και άθλια παιχνίδια.
Κατανοούμε τον πανικό, που διακατέχει ορισμένους, καθώς αλλιώς τα λογάριαζαν στις εκλογές του Σεπτέμβρη και αλλιώς τους ήρθαν.
Και για να απαντήσω στο πραγματικό τους άγχος, οφείλω να τους διαβεβαιώσω, ότι είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα, που έχουμε ξεκινήσει.
Το καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας μηχανισμών του παρελθόντος έχει παρέλθει προ πολλού. Η πολιτεία έχει νόμους και κανόνες, που ισχύουν για όλους κι αυτή η κυβέρνηση δε θα παρέχει σε ορισμένους την ασυλία, που είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Η σύγκρουση με τις παθογένειες του παρελθόντος θα συνεχιστεί και είναι απαραίτητη για την ανασυγκρότηση της οικονομίας, την αναβάθμιση της κοινωνίας και της πολιτικής ζωής του τόπου.».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρέμβαση του Στάθη Γιαννακίδη στη Βουλή δημοσιοποιήθηκε και μόνο ως προς το σκέλος της αναφοράς στα ΜΜΕ από γνωστό trust συγκεκριμένων ΜΜΕ, που έχουν αναλάβει την «εργολαβική αποκλειστικότητα» προώθησης των θέσεων και απόψεων όχι της Κυβέρνησης και των εταίρων της αλλά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, του Γραμματέα- «Ηγεμόνα» και των καθοδηγούμενων χωρίς άποψη και θέση, εκλεγμένων κατά σύμπτωση τριών Βουλευτών.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ κε ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ;
Βεβαίως ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που με τζιν και αθλητικό παπούτση τιμά το Ναό της Δημοκρατίας και απουσιάζει όσο λίγοι απο τα πραγματικά προβλήματα και δρώμενα της Ξάνθης και της Θράκης, και που μόνο με τον πολιτικό του "μέντωρα" και "ηγήτορα" του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κο Χατζηθεοδώρου κάνει εμφανίσεις επιλεκτικές και στοχευμένες, και μόνο σε "δικά" του ΜΜΕ κάνει δηλώσεις, θα πρέπει να μας απαριθμήσει το ποια είναι τα προβλήματα της πόλης, του νομού, της Περιφέρειας, αν έχει άποψη και προτεινόμενες λύσεις, ποιες παρεμβάσεις έχει κάνει επι αυτών και πως οραματίζεται το μέλλον του τόπου του και όχι φυσικά της Αριστεράς και των πεποιθήσεών του, που ουδόλως ενδιαφέρουν την κοινωνία.