Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Την Τετάρτη η διαγραφή Στογιαννίδη από το Εργατικό Κέντρο

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης
Σκέψεις περί…διαγραφής του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρη Στογιαννίδη, μετά και από την απόφαση περί διαγραφής των Βουλευτών που ψήφισαν το Ασφαλιστικό, υπάρχουν στο Εργατικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης. (σ.σ εδώ και δύο χρόνια ο κ. Στογιαννίδης ανήκει εκεί, μετά τη μεταφορά του Καζίνο Ξάνθης, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.)

ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ…
Θέμα μάλιστα το οποίο αναμένεται να συζητηθεί στο Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης κ. Στάθης Ασπιώτης
Κάτι που μας επιβεβαιώνει και ο Πρόεδρός του κ. Ευστάθιος Ασπιώτης, ο οποίος μάλιστα επισημαίνει επακριβώς ότι «εμείς δεν έχουμε πάρει προς το παρόν κάποια τέτοια απόφαση, αφού το θέμα αυτό περί διαγραφής του κ. Στογιαννίδη, θα συζητηθεί στο Συμβούλιο της Τετάρτης. Σαν σκέψη υπάρχει η διαγραφή του, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαγραφές πολλών Βουλευτών που ψήφισαν το Ασφαλιστικό.
Από εκεί και πέρα ο κ. Στογιαννίδης είναι εργαζόμενος στον Ιδιωτικό Τομέα. Δεν ξέρω αν έχει κάποια επαγγελματική ιδιότητα. Θα συζητηθεί το θέμα αλλά δεν ξέρουμε ακόμη φυσικά τι θα αποφασισθεί».

«Η περίπτωση του κ Στογιαννίδη είναι…μπερδεμένη» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «προσωπικά δεν γνωρίζω την ιδιότητά του την επαγγελματική και έχω ξεκινήσει να ψάχνω. Θέλει χρόνο βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο αλλά σαν σκέψη όχι μόνο υπάρχει, αλλά όπως σας είπα θα συζητηθεί την Τετάρτη, κατά τη διεξαγωγή του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης».