Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Γιορτές Κοσύνθου 2015 στην Ξάνθη

Για Πέμπτη χρονιά πραγματοποιούνται και φέτος, οι Γιορτές Κοσύνθου και το Δίκτυο Λόγου και Πράξης, έχει τη χαρά να παρουσιάσει το Πρόγραμμα από 19 έως και 21 Ιουνίου.



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Για όσους αγαπάνε τα μακρινά ποιητικά πλάνακαι τις μικρές λεπτομέρειες των στίχων,το Δίκτυο Λόγου και Πράξης και οι Εκδόσεις Σπανίδη τους καλούνε την Παρασκευή 19 Ιουνίου στον φιλόξενο χώρο του Cafe Mariposa, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Γεωργίου Σταύρου, στις 9:00 το βράδυ, για μία βουτιά προς την ποιητική ωριμότητα του Θωμά Βουγιουκλή με την δημόσια παρουσίαση της τελευταίας του ποιητικής κατάθεσης «Το Ψάρι Βρωμάει…. Από το Κεφάλαιο».

ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΟΘΡΑΚΕΣ ΑΦΗΓΟΥΝΤΑΙ…

Η επόμενη ημέρα, το Σάββατο 20 Ιουνίου, περιλαμβάνει τους «ΠαραμυθοΘράκες» οι οποίοι αφηγούνται παραμύθια στο Μονοπάτι της Ζωής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μμ.
Μια φορά κι έναν καιρό μια παρέα φίλων που αγαπά τα λαϊκά παραμύθια έφτιαξε την ομάδα “ΠαραμυθοΘράκες”. Από τότε ανταμώνουμε, μικροί και μεγάλοι, και αφηγούμαστε παραμύθια, με το δικό μας τρόπο και τη δική σας βοήθεια.
Για να γίνει αφορμή το παραμύθι να ζήσουμε όλοι καλύτερα...
Με την υποστήριξη της Ακαδημίας Ποίησης και Παραμυθιού.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Το Δίκτυο Λόγου Και Πράξης και οι Εκδόσεις «Σπανίδη» σας προσκαλούν στο Μονοπάτι Της Ζωής και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 και ώρα 9:00μμ,
σε μία λογοτεχνική βραδιά αφιερώματος-επαφής με ένα ζωντανό προσωπικό ιδίωμα διαδρομής και εξέλιξης μέσα στο σώμα των γραμμάτων της Πόλης-Αγοράς Της Ξάνθης. Ένας πολύτιμος και πολυτάλαντος δημιουργός, ο Θανάσης Μουσόπουλος, στην πορεία της ωριμότητάς του, καταθέτει ένα ακόμη συγγραφικό του δρασκέλισμα:
«Ο θείο - Κώτσο της Θράκης:130 χρόνια από τη γέννηση, 40 χρόνια από το θάνατο του Κώστα Βάρναλη (1884 – 1974)»
Να σημειώσουμε ότι η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για όλους, ενώ προγραμματίζονται εκδηλώσεις και για το τριήμερο 17-19 Ιουλίου 2015  και το Δίκτυο Λόγου και Πράξης δέχεται προτάσεις για εκδηλώσεις κατά τη θερινή περίοδο.